Menu
 • Vastgoedontwikkeling

  Door onze expertise en de beschikking over een breed netwerk, zijn wij in staat om op de juiste locaties in Amsterdam bestaand vastgoed en grondspeculaties te bemachtigen. Waarna wij deze ontwikkelen tot hoogwaardige appartementen om deze vervolgens voor vastgoedbeleggers beschikbaar te stellen.

 • Vastgoedbellegingen

  Voor onze vastgoedbeleggers stellen wij onze ontwikkelde projecten inclusief huurstroom beschikbaar. Hierdoor zijn onze beleggers verzekerd van kwaliteit en een rendabele investering om vervolgens een goede vermogensopbouw te realiseren.

 • Vastgoedmanagement

  Om met vastgoed een succesvol rendement te blijven behalen is het van belang dat vastgoedobjecten door middel van intensief zorgzaam management zich kunnen conformeren aan de huidige en toekomstige behoeften van de markt. Naast het beheer van onze eigen vastgoedportefeuille verzorgen wij tevens het beheer voor vastgoedbeleggers.

 • Vastgoedfonds

  Vastgoedfonds Door onze groep vastgoed beleggers zekerheden te bieden is het via ons vastgoedfonds mogelijk om met een gegarandeerd rendement in onze vastgoedprojecten te participeren.

Excellent Real Estate

Where Elegance Meets Refinement

Door creatieve innovatie en optimalisatie draagt Excellent Real Estate bij aan de hedendaagse behoeften en wensen van de Amsterdamse woningmarkt. In de verschillende segmenten stellen wij turn-key woningen en gehele panden beschikbaar waarbij een hoogwaardig aflever niveau in combinatie met zorgzaam vastgoedmanagement toonaangevend is.

Onze visie is gebaseerd op het innoveren en optimaliseren van vastgoed. Door het realiseren van creatieve vastgoedontwikkelingen op de juiste locaties in Amsterdam, zijn wij voortdurend in staat vastgoedbeleggers te verzekeren van rendabele investeringen.

Maak contact
Top