Menu

Simon Stevinstraat 16C

Verkocht

Het gehele pand aan de Simon Stevinstraat 16 is in 2016 volledig gerenoveerd en gesplitst in appartementsrechten. Het is zeer centraal gelegen nabij de Middenweg, Ringdijk, Oostpoort en Stadspark Frankendael.

Het luxe 3-kamerappartement op de begane grond en heeft een riante woonkamer, een luxe nieuwe keuken en badkamer. Het gehele appartement is voorzien van strak gestuukte wanden, dubbele beglazing en een eiken houten lamelparket vloer. Aan de achterzijde heeft de woning 2 slaapkamers.

In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, gezellige restaurants en cafés alsmede supermarkten voor de dagelijkse boodschappen (Middenweg, Linnaeusstraat en Oostpoort). Voor ontspanning en recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen park Frankendael of het Oosterpark. Tevens zijn er diverse sportfaciliteiten (o.a. de Jaap Eden IJsbaan) en scholen in de directe omgeving gevestigd.

BUURT

Diverse tram-/bushaltes zijn op loopafstand van het appartement gelegen. Station Amstel, Station Muiderpoort en Station Science Park zijn allen binnen 10 fietsminuten te bereiken. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid tegen betaling (vergunningensysteem voor eigenaar).

Top